Višegodišnje iskustvo u gradnji i izradi konstrukcija

Osnovna djelatnost tvrtke predstavlja izvođenje građevinskih radova u području niskogradnje i visokogradnje, izrade svih čeličnih konstrukcija i izrade i montaže brodske opreme.

Aulon d.o.o. obavlja poslove vezane za brodogradnju i druge poslove u metalskoj industriji, prvenstveno na poslovima izrade i montaže cjevovoda za brodske sisteme (cjevari, bravari, brodomonteri, brusači), na poslovima zavarivanja, na poslovima elektroinstalacija u brodogradnji (brodoelektričari, elektrobravari), te na poslovima izrade čeličnih konstrukcija za mostove, zgrade i stadione. Od osnivanja smo prisutni kao kooperantska tvrtka u nekoliko privatnih i državnih domaćih brodogradilišta kao i na radilištima izvan Hrvatske.

Polcenigo-Udine, San Giorgio di Nogaro, Monfalcone u Italiji, za kupce CIMOLAI s.p.a., MAEG COSTRUZIONI s.p.a. i FINCANTIERI s.p.a. Radimo i u brodogradilištima u Njemačkoj (Hamburg, Flensburg i Bremerhaven) te rafinerijama i kemijskim industrijama.

Tvrtka Aulon d.o.o dio navedenih poslova na izradi čeličnih mostovnih konstrukcija obavlja u svom proizvodnom pogonu u Hrvatskoj (Vodnjan). U navedenom pogonu trenutno se radi na izradi čeličnih konstrukcija za talijanskog i luksemburškog naručitelja (Cimolai S.p.a i JDN Group).

Tvrtka Aulon d.o.o može krajnjem kupcu ponuditi i poslove antikorozivne zaštite, što znači da bi se svi proizvodi izrađeni u proizvodnoj hali u Vodnjanu, mogli i adekvatno obojati na istome mjestu.
Obzirom na tehnološke mogućnosti (veličina hale, nosivost dizalica, lokacija i veličina skladišnog prostora) u mogućnosti smo izrađivati i konstrukcije većih dimenzija i masa.

Odgovornosti svih djelatnika​

Svi djelatnici, na čelu s Direktorom, uključeni su u ostvarivanje ciljeva politike kvalitete te imaju primarnu odgovornost za kvalitetu vlastitog rada. Cilj politike kvalitete djelotvorno je unapređivanje poslovanja i konkurentnosti na tržištu. Kako bi se osiguralo provođenje politike kvalitete, ustrojen je dokumentirani sustav kvalitete sukladno normi ISO 9001:2015. Od svih se djelatnika očekuje striktno pridržavanje odredbi propisanih u dokumentima ustrojenog sustava kvalitete.

Pošalji upit