Svjesni smo da nam vjerujete. Naša je odgovornost zaštititi vašu privatnost. Na ovoj stranici možete pročitati koje podatke prikupljamo kada posjetite našu web stranicu, zašto ih prikupljamo i kako na temelju tih podataka poboljšavamo vaše iskustvo korištenjem naše web stranice. Tako ćete razumjeti kako radimo.

Ova se politika privatnosti odnosi na usluge www.aulon.hr. Morate znati da www.aulon.hr nije odgovoran za politiku privatnosti drugih web stranica i drugih izvora. Korištenjem naše web stranice prihvaćate prihvaćanje naše politike privatnosti.

www.aulon.hr poštuje privatnost svih posjetitelja svoje web stranice i osigurava da se sa svim osobnim podacima koje ćete nam dati postupa strogo povjerljivo.

Kako koristimo prikupljene podatke

Naše usluge
Kada želite poslati poruku putem kontakt obrasca ili obrasca za životopis, tražit ćemo osobne podatke poput imena, e-pošte, telefonskog broja itd. Ti će se podaci koristiti za odgovor na vaš upit. Ti će se podaci pohraniti na sigurnosnom poslužitelju u vlasništvu www.aulon.hr ili treće strane. Nećemo kombinirati vaše osobne podatke s drugim podacima.

Komunikacija
Kada nam pošaljete e-poštu ili druge poruke, bit će moguće da ih spremimo. Ponekad ćemo tražiti vaše osobne podatke kada je to relevantno. To nam omogućuje odgovor na vaša pitanja i zahtjeve. Ti će se podaci pohraniti na sigurnosnom poslužitelju u vlasništvu www.aulon.hr ili treće strane. Nećemo kombinirati vaše osobne podatke s drugim podacima.

Kolačići
Prikupljamo podatke za istraživanje kako bismo imali bolji uvid u naše klijente kako bismo prilagodili naše usluge / proizvode.

Ova web stranica koristi kolačiće. Kolačić je mali dio podataka koji se šalje s web mjesta i pohranjuje u korisnikov web web preglednik dok korisnik pregledava web mjesto. Svaki put kada korisnik učita web stranicu, preglednik šalje kolačić natrag poslužitelju kako bi obavijestio web stranicu o prethodnoj aktivnosti korisnika. Ovi podaci koje kolačić prikupi pohranit će se na sigurnosnom poslužitelju www.aulon.hr ili treće strane. Te podatke koristimo da bismo vidjeli kako upotrebljavate web mjesto i da bismo izvještavali o aktivnostima na web mjestu kako bismo vam ponudili druge usluge i proizvode povezane s vašom aktivnošću na internetu.

Svrha
Ove podatke prikupljamo i koristimo u druge svrhe osim opisane u našoj privatnoj politici, osim ako nismo dobili vaše dopuštenje da učinimo drugačije.

Treće strane
Nećemo davati vaše podatke drugim stranama. U nekim će se slučajevima vaši podaci dijeliti interno, ali naše je osoblje potpisalo ugovor o neotkrivanju radi poštivanja povjerljivosti vaših osobnih podataka.

Izmjene
Ova je politika privatnosti prilagođena trenutnom statusu naše web stranice. Prilagodbe ili promjene na našoj web stranici mogu dovesti do promjena u pravilima o privatnosti. Stoga vam savjetujemo da redovito čitate našu politiku privatnosti.

Mogućnosti osobnih podataka
Svim posjetiteljima nudimo mogućnost uvida, promjene ili brisanja svih osobnih podataka koji su nam dostavljeni.

Prilagodite / otkažite pretplatu na uslugu biltena
Na dnu svih naših mailova pronaći ćete mogućnost prilagodbe svojih osobnih podataka ili ukidanja biltena.

Podešavanja / Komunikacija uklanjanja
Ako želite promijeniti svoje osobne podatke ili ih ukloniti iz naših datoteka, možete nas kontaktirati. Pogledajte dolje podatke za kontakt.

Isključite kolačiće

Većina preglednika postavljena je tako da prihvaća kolačiće, ali možete postaviti svoj preglednik da odbija kolačiće ili da vas obavještava kada vam se kolačić šalje. Međutim, moguće je da neke usluge i funkcije na našem i na drugim web stranicama ne funkcioniraju ispravno kada ste isključili kolačiće na svom pregledniku.

Pitanja i povratne informacije
Redovito provjeravamo pridržavamo li se pravila o privatnosti. Ako imate pitanja o našoj politici privatnosti, kontaktirajte nas:

Naziv : Aulon d.o.o.
Adresa : Uspon konzula Istranina 2, Pula, Hrvatska
E-mail: info@aulon.hr

Pošalji upit